eskilstuna logistikpark

Byggrekord i logistikparken

Intresset för Eskilstuna Logistikpark är större än någonsin och flera spännande projekt drog igång under 2018, Två nya företag har också etablerat sig på flygplatsen.

Arver Lastbilar bygger ny anläggning i Eskilstuna

Under nästa år kommer Arver Lastbilar att påbörja bygget av en ny, toppmodern lastbilsanläggning i Eskilstuna Logistikpark. Flytten beräknas ske årsskiftet 2018/2019.

Läs mer

Järnvägen är Eskilstunas trumfkort

Eskilstuna har stora möjligheter att utvecklas som logistikcentrum. Den största orsaken är att staden har järnvägsförbindelser i fyra väderstreck och en välplacerad kombiterminal. Det visar en ny rapport.

Eskilstuna kommun presenterade förra veckan ett utdrag ur rapporten "Eskilstuna logistikregion och etableringsort". Enligt rapporten bidrar den välplacerade och väldesignade kombiterminalen till att göra Eskilstuna till en attraktiv stad för logistikorienterade företag.

DHL Supply Chain bygger nytt storlager i Eskilstuna

Den nya logistikanläggningen ska stå klart för full drift under andra halvan av 2016.
Eskilstunas position som Mälardalens logistikcentrum förstärks ytterligare. DHL Supply Chain kommer under de kommande åren att bygga ett nytt, nästan 60 000 kvadratmeter stort lager för kostnadseffektiva logistiklösningar i Eskilstuna Logistikpark.

Subscribe to RSS - eskilstuna logistikpark