eskilstuna logistiknätverk

Arver Lastbilar bygger ny anläggning i Eskilstuna

Under nästa år kommer Arver Lastbilar att påbörja bygget av en ny, toppmodern lastbilsanläggning i Eskilstuna Logistikpark. Flytten beräknas ske årsskiftet 2018/2019.

Läs mer

Järnvägen är Eskilstunas trumfkort

Eskilstuna har stora möjligheter att utvecklas som logistikcentrum. Den största orsaken är att staden har järnvägsförbindelser i fyra väderstreck och en välplacerad kombiterminal. Det visar en ny rapport.

Eskilstuna kommun presenterade förra veckan ett utdrag ur rapporten "Eskilstuna logistikregion och etableringsort". Enligt rapporten bidrar den välplacerade och väldesignade kombiterminalen till att göra Eskilstuna till en attraktiv stad för logistikorienterade företag.

Eskilstuna Kombiterminal ledande i regionen

Eskilstuna Kombiterminal är ledande i Stockholm/Mälardalen. Det visar en kartläggning av landets kombiterminaler som tidningen TransportNytt har gjort.
-Anledningen till att många kunder valt att använda vår terminal är att vi har en effektiv anläggning. Kunderna uppskattar vårt engagemang, en bra operatör i m4 och att vi är flexibla, och anpassar oss till kundernas behov, säger Tommy Spångberg, teknisk chef hos Eskilstuna Logistik i ett pressmeddelande.

Subscribe to RSS - eskilstuna logistiknätverk