Tips! Kortare kurser för befintlig personal

Yrkeshögskolan erbjuder korta kurser för befintlig personal, inom ämnen som tex hotell, ekonomi, kultur och pedagogik och varierar mellan 15-80 poäng.
Utbildningarna är flexibla så att de passar medarbetare som vill fylla på med mer kompetens även om de arbetar. Kurserna är avgiftsfria.
Yrkeshögskolans samtliga korta utbildningar hittar du HÄR

Dessutom erbjuder MDH, i samarbete med Tekniska högskolan i Jönköping, två olika distanskurser på 5 poäng vardera. 
Dessa startar den 9 november i år:

Big data och molntjänster för industriella tillämpningar
Den här kursen är utformad speciellt för dig som jobbar i tillverkningsindustrin och ger kunskap och insikter i hantering och bearbetning av data, genom användning av maskininlärning och dataanalys i molnmiljö.
Du lär dig maskininlärningsbaserade lösningar för industriella applikationer, till exempel smart beslutsfattande och prediktivt underhåll, med hjälp av moderna molnplattformverktyg. 

Industriell underhållsutveckling
Den här kursen fokuserar på värdet av tillförlitlighet i produktionssystem och hur underhåll bidrar till bästa möjliga tillförlitlighet. Kursen är ger insikt, kunskap och färdigheter om begrepp,
metoder och tekniker för industriell underhållsutveckling och fokuserar även på underhåll som värdeskapande verksamhet och hur du kan identifiera de delar av underhållet som inte genererar värde för organisationen.

I vår kommer ytterligare 6 kurser genom detta samarbete, håll utkik!

neonbrand-gyf49rb7bve-unsplash.jpg