Nu startar Coops största rekrytering någonsin: 300 jobb i Eskilstuna!

Källa: 
https://www.linkedin.com/feed/

coop.jpg

Coop växer och investerar i en helt ny och helautomatiserad varuterminal. Nu påbörjas rekryteringen av de många personer som ska se till att en av Europas mest moderna varuterminaler startar upp i september.

Till den nya anläggningen följer 135 nuvarande Coop-medarbetare med. Dessutom ska 300 nya personer anställas under året.

- Vi startar nu upp en historiskt stor rekrytering för Coops del. Vi söker flera hundra personer som vill vara med och öppna upp en helt ny arbetsplats tillsammans med oss. Här får man vara med och utveckla framtidens logistik samtidigt som vi som erbjuder en stabil arbetsplats - mat behövs i alla tider, säger Ulf Axelsson, chef terminaler inom Coop Logistik.

Satsningen på ett helautomatiserade lager kommer ge en bra arbetsmiljö för medarbetarna samtidigt som totaleffektiviteten blir större än på dagens lager. Att arbeta på den här terminalen innebär att man är en viktig del i kedjan som förser Coops butiker och kunder med varor. Dessutom vill Coop skapa en arbetsplats som är hållbar för medarbetarna.

- Vi gör stora insatser för att skapa en arbetsplats där våra medarbetare trivs och vill vara. Vi har byggt in utrymmen för gemensamma aktiviteter så som gym, träningshall och ställen att umgås på. Det här är också en arbetsplats som skiljer sig mycket från traditionella lagerjobb eftersom vi dels med vår satsning på automation tar bort de tunga lyften och dels kommer att erbjuda stor möjlighet till kompetensutveckling, säger Ulf Axelsson.

Alla jobb kommer komma ut på coop.se/jobb. Dessutom samarbetar Coop med flera rekryteringsbolag för att hitta rätt medarbetare till jobben.

Sök gärna! Och dela i ditt nätverk. Vi ser fram emot att välkomna många.