mitc

Grand Opening MITC tecnology center

Torsdagen den 26 september invigdes Mälardalen Industrial Tecnology Center i helt nyrenoverade lokaler i Munktellstaden. Deltagarna bjöds på en häftig invigninscermoni med efterföljande mingel i utställningen där partnerföretagen visade upp sig med spännande framtidsteknik och lösningar.

Se mer från invigningen här!

Taggar :

Intressant eftermiddag när MITC genomförde event på Mdh

Tillverkningsindustrin står redan i dag för en stor del av den totala ekonomin i Mälardalsregionen. I går hölls en konferens på Mälardalens högskola för att lyfta hur viktig samverkan är för framtida framgångar.

Taggar :

MITC event 2013

Den 21 november arrangerar MITC, ett event för att dela med sig av erfarenheter, resultat och framgångar av samverkan mellan akademi och näringsliv i regionen.

Vi får ta del av MITCs exempel på forskningsprojekt, studentarbeten, samt den nyetablerade industridoktorandskolan – Innofacture, bland mycket annat!

Eftermiddagen bjuder även till stora möjligheter att mingla och knyta värdefulla kontakter samt ett härligt afternoon tea.

Program och anmälan

Taggar :

Lyckad invigning av Robot Application Center

Den 19 mars invigdes Robot Application Center (RAC) i Eskilstuna. Eventet samlade ca 60 personer som ville se den nya mötesplatsen för forskning och utveckling av produkter och processer för robotbaserad automation. 

Läs mer på Robotdalen.se

Subscribe to RSS - mitc