mitc

Inställt - EFF bjuder in till årsmöte

Årsstämman i  Eskilstuna Fabriksförening flyttas fram pga Covid-19

På grund av rådande omständigheter är vi tvungna att ställa in Eskilstuna Fabriksförenings årsstämma den 16 april 2020. Kallelse om årsstämman är utskickad den 27 februari 2020, enligt stadgarna skall detta ske med minst 10 dagars varsel så kallelse har skett i tid.

Grand Opening MITC tecnology center

Torsdagen den 26 september invigdes Mälardalen Industrial Tecnology Center i helt nyrenoverade lokaler i Munktellstaden. Deltagarna bjöds på en häftig invigninscermoni med efterföljande mingel i utställningen där partnerföretagen visade upp sig med spännande framtidsteknik och lösningar.

Se mer från invigningen här!

Taggar :

Intressant eftermiddag när MITC genomförde event på Mdh

Tillverkningsindustrin står redan i dag för en stor del av den totala ekonomin i Mälardalsregionen. I går hölls en konferens på Mälardalens högskola för att lyfta hur viktig samverkan är för framtida framgångar.

Taggar :

MITC event 2013

Den 21 november arrangerar MITC, ett event för att dela med sig av erfarenheter, resultat och framgångar av samverkan mellan akademi och näringsliv i regionen.

Vi får ta del av MITCs exempel på forskningsprojekt, studentarbeten, samt den nyetablerade industridoktorandskolan – Innofacture, bland mycket annat!

Eftermiddagen bjuder även till stora möjligheter att mingla och knyta värdefulla kontakter samt ett härligt afternoon tea.

Program och anmälan

Taggar :

Lyckad invigning av Robot Application Center

Den 19 mars invigdes Robot Application Center (RAC) i Eskilstuna. Eventet samlade ca 60 personer som ville se den nya mötesplatsen för forskning och utveckling av produkter och processer för robotbaserad automation. 

Läs mer på Robotdalen.se

Subscribe to RSS - mitc